Υπηρεσίες

SERVICES

Εξειδίκευση & σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός

Το βασικό χαρακτηριστικό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε είναι η απόλυτη εξειδίκευση του κάθε ιατρού/συνεργάτη.

Σε όλες τις πτυχές της οδοντιατρικής περιόδοντος, ορθοδοντικής, ενδοδοντολογίας, χειρουργικής, εμφυτευματολογίας, προσθετικής, και αισθητικής, ένα τέλειο χαμόγελο είναι απόρροια προσεκτικού σχεδιασμού και μελέτης των απαιτήσεων του ασθενή. Η αντιμετώπιση του κάθε οδοντιατρικού θέματος γίνεται από τον οδοντίατρο της αντίστοιχης ειδικότητας, ο οποίος συνδυάζει κλινική επιδεξιότητα, σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό. 

Στο ιατρείο μας θα βρείτε εξειδικευμένους οδοντιάτρους όλων των ειδικοτήτων, οι οποίοι παρέχουν συνολική αντιμετώπιση οδοντιατρικών θεμάτων. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους ασθενείς μας μια εξαιρετική εμπειρία, όχι μόνο στην ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε, αλλά και στο περιβάλλον στο οποίο λειτουργούμε.

Ορθοδοντική

Ειδικεύεται στη διάγνωση, πρόληψη και θεραπεία οδοντικών ανωμαλιών, ανωμαλιών σύγκλεισης, της σκελετικής δομής και σχέσης γνάθων. Ετσι επιτυγχάνεται σωστή άρθρωση δοντιών για ισορροπημένη μάσηση χωρίς προβλήματα.

Χειρουργική Στόματος

Περιλαμβάνει την χειρουργική παθολογία και εγχειρητική της στοματικής κοιλότητας. Επεμβάσεις όπως εξαγωγή εγκλείστων-ημιέγκλειστων φρονιμητών, ακροριζεκτομή, χαλινεκτομή, αφαίρεση κύστεων, οστικά μοσχεύματα και τοποθέτηση εμφυτευμάτων τα οποία πραγματοποιούνται απο ειδικό στοματικό χειρούργο.