Η ομάδα μας

Η ιστορία μας

Βαδίζοντας στο δρόμο που άνοιξε ο πατέρας, είμαστε η δεύτερη γενιά συνεχιστών αυτής της πορείας στην οδοντιατρική επιστήμη. Ο Βασίλειος Παπαγιαννόπουλος ολοκληρώνοντας τις σπουδές του, το 2016, υπηρέτησε ως οπλίτης οδοντίατρος στο ΣΤΕΠ της Λήμνου. Επιστρέφοντας στην Θεσσαλονίκη ενσωματώθηκε στην οικογενειακή ιδιωτική κλινική. 

Φιλοδοξία μας είναι η κάθε θεραπεία της γενικής και ειδικής οδοντιατρικής να μην ήταν ποτέ τόσο απλή, φιλική, προσβάσιμη αλλά παράλληλα αποτελεσματική και επιτυχημένη.

Το όραμά μας

Στην κλινική μας πιστεύουμε ότι κάθε ασθενής αξίζει να έχει ένα χαμόγελο που να είναι όμορφο και λειτουργικό. Το όραμά μας είναι να παρέχουμε ολοκληρωμένη, εξατομικευμένη φροντίδα σε κάθε ασθενή, βοηθώντας τον να επιτύχει τους οδοντιατρικούς του στόχους και να βελτιώσει τη συνολική ποιότητα ζωής του.

Καταλαβαίνουμε ότι η εμφάνιση των δοντιών σας είναι εξίσου σημαντική με τη λειτουργία τους. Γι’ αυτό ειδικευόμαστε τόσο σε αισθητικές όσο και σε λειτουργικές οδοντιατρικές επεμβάσεις. Είτε θέλετε να βελτιώσετε την εμφάνιση του χαμόγελου σας είτε να αποκαταστήσετε τη λειτουργία κατεστραμμένων ή ελλειπόντων δοντιών, διαθέτουμε τη γνώση, την εμπειρία και την τεχνολογία για να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να προγραμματίσετε ένα ραντεβού και να κάνετε το πρώτο βήμα προς ένα υγιές, όμορφο χαμόγελο.